قیمت شاهین اتوماتیک

قیمت کارخانه شاهین اتوماتیک ۱۴۰۲ + ویدئو امکانات

اشتراک گذاری

فهرست مطلب

قیمت کارخانه خودروی شاهین اتوماتیک با تصویب شورای رقابت به مبلغ ۵۴۶ میلیون تومان تعیین شده است. این قیمت تقریباً با قیمت کارخانه خودروی دناپلاس توربو اتوماتیک ایران خودرو که ۵۴۵ میلیون تومان است، برابر است. در چند سال اخیر، اختلاف بین قیمت کارخانه و قیمت بازار برای برخی محصولات شرکت سایپا کاهش یافته است. حتی برای برخی مدل‌های شاهین با گیربکس دستی، قیمت بازار یکسان یا کمتر از قیمت کارخانه‌ای بوده است. در مقابل، برخی از محصولات ایران خودرو دارای فاصله قیمتی قابل توجهی بین کارخانه و بازار هستند، که به خریداران سود قابل توجهی را فراهم می‌آورند.

در حال حاضر، برای مدل کوییک R با گیربکس دنده‌ای، تفاوت قیمت کارخانه و بازار حدود ۵۰ درصد است. همچنین برای مدل ساینا S با گیربکس دنده‌ای، این تفاوت ۴۰ درصد می‌باشد. اکنون با تعیین قیمت ۵۴۶ میلیون تومان برای شاهین اتوماتیک، این تفاوت قیمت بین کارخانه و بازار بیشتر می‌شود. به عبارت دیگر، سایپا از خریداران برای گیربکس CVT و سایر آپشن‌ها حدود ۱۲۱ میلیون تومان بیشتر از قیمت کارخانه دریافت می‌کند.

در ادامه، برخی از امکانات شاهین اتوماتیک به عنوان گران‌ترین خودرو تولیدی ایران معرفی می‌شوند. همچنین ارزش خرید این خودرو نسبت به دیگر خودروهای موجود در بازار ایران، مانند دناپلاس توربو اتوماتیک و تارا اتوماتیک، به صورت مختصر مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین می توانید جهت خرید شاهین از خدمات کارشناسی خودرو در محل الوچک نیز استفاده نمایید.

 

شرایط فروش و قیمت شاهین اتوماتیک در شهریورماه ۱۴۰۲

درحال‌حاضر متقاضیان خرید شاهین اتوماتیک در قالب سامانه یکپارچه با موعد تحویل پاییز ۱۴۰۳، قادر به پیش‌خرید این خودرو هستند. مبلغ مورد‌نیاز برای شرکت در این پیش ثبت‌نام نیز ۲۹۰ میلیون تومان است. از آنجایی که حداکثر ۵۰ درصد قیمت خودرو در زمان پیش‌خرید از مشتریان دریافت می‌شود، قیمت شاهین اتوماتیک برای مشتریان بیش از ۵۸۰ میلیون تومان خواهد بود.

خودرو پیش‌پرداخت موعد تحویل قیمت نهایی
شاهین اتوماتیک CVT ۲۹۰ میلیون تومان آذر ۱۴۰۳ در زمان تسویه مشخص می‌شود.

طراحی ظاهری و داخلی شاهین اتوماتیک

برخلاف بسیاری از تولیدکنندگان خودرو در جهان که مدل‌های آپشنال را با ظاهر متفاوت از نسخه‌ی پایه ارائه می‌دهند، شرکت سایپا تغییرات ظاهری زیادی بین نسخه‌ی دنده‌ای و اتوماتیک شاهین انجام نداده است. این امکان وجود دارد که برخی تغییرات جزئی در جزئیات خودرو، مانند رنگ‌های آپشن‌های قابل سفارش یا جلوپنجره و کاسه چراغ‌ها، جذابیت مدل اتوماتیک را افزایش دهند. با این حال، تزئینات کروم به جلوپنجره در نمایشگاه خودرو مشهد دیده نشد.

تصاویر محدودی از داخل کابین شاهین اتوماتیک نشان می‌دهند که تغییرات جالبی نسبت به نسخه‌ی اصلی دارد. از جمله ویژگی‌های مهم این مدل می‌توان به نمایشگر لمسی ۱۰ اینچ برای خودروهای ایرانی تازه اشاره کرد. همچنین طراحی دو رنگ داشبورد و تودری‌ها با زهوار پلاستیکی با طرح چوب، جذابیت بصری خاصی دارند.

از لحاظ مواد استفاده شده در بخش بالایی شاهین اتوماتیک، این مدل با شاهین دنده‌ای تفاوت دارد. به علاوه، شاهین اتوماتیک دارای صندلی‌های چرمی با دوخت دقیق و کیفیت ساخت بالاتری است.

 

تغییر پیشرانه شاهین CVT در سال ۱۴۰۲

مهر ۱۴۰۱: معاون فنی و مهندسی گروه سایپا، درباره موتور شاهین گفت که بررسی‌هایی صورت گرفته و نارضایتی از عملکرد آن وجود ندارد؛ چرا که موتور ویژگی‌هایی مورد نظر خودرو شاهین را برآورده می کند. آمار نشان می‌دهد که حدود ۴۰ درصد مشتریان، متقاضی خودرو اتوماتیک هستند. با توجه به اینکه در گذشته سایپا خودرو اتوماتیک ساینا و کوییک را تولید و عرضه کرده و رضایت مناسبی از این خودروها وجود دارد، بنابراین طراحی و تولید خودرو شاهین اتوماتیک در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه مراحل عمده کار انجام شده است. خودروهای اتوماتیک از لحاظ امکانات، آسایش داخلی و آپشن‌های مختلف، تنوع مناسبی دارند و با وجود تحریم‌ها، بخشی از تنوع آپشن خودروهای لوکس محدود شد؛ اما خوشبختانه در این خودرو تمایز ظاهری ایجاد شده است.

شاهین اتوماتیک از یک موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژر بهره می‌برد که ۱۱۰ اسب بخار قدرت و ۱۷۸ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند و این نیرو به چرخ‌های جلوی خودرو از طریق گیربکس CVT منتقل می‌شود. وزن خالص این خودرو ۱۳۲۰ کیلوگرم است و به ادعای شرکت سازنده، مصرف سوخت آن حدود ۷ تا ۸ لیتر در صد کیلومتر است.

با توجه به تست‌های انجام شده برای شاهین دنده‌ای (شاهین G) که نشان می‌دهد سرعت‌گیری از صفر تا صد کیلومتر بر ساعت در ۱۳ ثانیه انجام می‌شود، مشخص می‌شود که پیشرانه این خودرو به نظر نیازهای آن ناسازگار است. با توجه به اینکه شاهین اتوماتیک از گیربکس CVT استفاده می‌کند، قطعاً شتاب‌گیری آن کندتر خواهد بود و برای رسیدن به سرعت صد کیلومتر بر ساعت نیاز به زمان بیشتری خواهد بود.

میخوای بدون نگرانی، خودروی کارشناسی شده، با ۱۰۰% ضمانت بدنه بخری؟ از الوچک کمک بگیر.

خودروی مورد نظرتو ثبت کن

 

آپشن‌های جدید شاهین اتومات

تغییرات ظاهری شامل اضافه شدن جزئیات و تزئینات کرومی به جلوپنجره و دستگیره درهاست. نشان توربو نیز روی گلگیرها به چشم می‌خورد. رینگ‌ها طراحی جدیدی دارند و از نوع تراش‌خورده آلومینیومی هستند. شیشه‌های عقب خودرو نیز به صورت استاندارد دودی شده‌اند.

علاوه بر دوربین دنده عقب، یک دوربین در قسمت جلو‌پنجره و دو دوربین زیر آینه های جانبی نصب شده است، تا این نسخه شاهین به آپشن دوربین ۳۶۰ درجه مجهز شود. دوربین ثبت وقایع نیز پشت آینه داخل کابین و روی شیشه جلوی شاهین مورد نظر نصب شده است.

داخل کابین، تریم کرم و مشکی به همراه تزئینات طرح چوب به کار رفته است. صندلی‌ها با دوخت جدید ظاهر شده‌اند و یک نمایشگر ۱۰ اینچی لمسی در دسترس است. دکمه تنظیمات نمایشگر به پایین صفحه منتقل شده است. علاوه بر این نمایشگر، نمایشگرهای ردیف عقب نیز اضافه شده‌اند. از امکاناتی که احتمالاً به صورت استاندارد برای شاهین اتوماتیک ارائه می‌شود، می‌توان به کروز کنترل، رینگ های آلومینیومی ۱۶ اینچی، کیسه هوای جانبی و… اشاره کرد.

مقایسه قیمت شاهین اتوماتیک در کارخانه و بازار

به عنوان مقایسه، خودروی تارا اتوماتیک با گیربکس خودکار ۶ سرعته از موتور ۱.۶ لیتری با ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۴ نیوتن‌متر گشتاور بهره می‌برد. تارا اتوماتیک نیز از شاهین اتوماتیک سبک‌تر است و برای رسیدن به سرعت صد کیلومتر بر ساعت، ۱۲ تا ۱۳ ثانیه زمان می‌برد. در مورد مصرف سوخت، این دو خودرو تفاوت زیادی ندارند. همچنین، خودروی دنا پلاس توربو اتوماتیک نیز از موتور ۱.۶ لیتری با ۱۵۰ اسب بخار قدرت و ۲۱۵ نیوتن‌متر گشتاور استفاده می‌کند. این مدل به طور تقریبی در ۱۱ ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد و میانگین مصرف سوخت آن حدود ۷ تا ۸ لیتر در صد کیلومتر است.

در نهایت، با در نظر گرفتن تقریبی ۴۰ درصد افزایش قیمت در بازار آزاد نسبت به قیمت کارخانه، قیمت شاهین اتوماتیک در بازار آزاد به تقریباً ۷۶۰ میلیون تومان می‌رسد که تقریباً معادل ۱۵ هزار دلار است. به علاوه، دنا پلاس توربو اتوماتیک بازار با قیمت ۸۰۰ میلیون تومان قرار دارد و دنا پلاس دنده‌ دستی (۶ دنده) حدود ۷۴۰ میلیون تومان است. همچنین، تارا دنده‌ای و اتوماتیک بازار آزاد هم به ترتیب، ۶۶۰ و ۷۷۰ میلیون تومان قیمت دارند.

اشتراک گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *